Telefon

Alexander: 24 20 88 33 - Christina: 93 90 12 22

Email

info@sunditiv.dk

Åbningstider

Man: 8-19.30 / Søn: 9-12 - Kontakt gerne for andre tider

Reiki er en blid holistisk healingsform som stammer fra Japan og betyder “Universel Livsenergi”. Reiki Energi understøtter og hjælper kroppens naturlige evne til at helbrede sig selv.

Under en behandling arbejdes der samtidigt på følgende niveauer, da de tilsammen udgør os som menneske:

♡ Sind (Mentalt)
♡ Emotionelt (Følelser)
♡ Kropsligt (Kroppen)

Reiki energi omgiver os alle og er i alt. Som behandler åbner jeg mig op for Reiki Energien, lader denne komme igennem mig og sende den videre ud via mine hænder til dig. Da Reiki Energien ønsker at hjælpe dig bedst muligt, vil den søge derhen i dig, hvor der er behov for healing først. Dette kan være andre steder i dig end det du måske oprindeligt ønskede. Hertil er det vigtigt at have tillid til Reiki Energien og at den ved hvor der skal arbejdes først.

Reiki Energien ved hvor der i dit energisystem er ubalancer (mentalt, følelsesmæssigt og kropsligt) og sørger for at løfte disse, således at livsenergien i dig er i flow igen uden blokeringer.

Hvordan foregår behandlingen?

Ved behandlingen lægger jeg blidt mine hænder i forskellige positioner på din krop og holder dem stille i nogle minutter ved hver position, imens energien sendes. Du ligger fuldt påklædt på en briks med tæppe og pude.

Undervejs behandlingen anvender jeg mine clairvoyante og intuitive evner for at understøtte behandlingen af dig bedst muligt.

Reiki Healing er uafhængig af religion, kultur og trosretning.

Hvad vil du mærke?

Hvad der mærkes under en healing er forskelligt fra person til person og om der mærkes noget. Energien arbejder på mange niveauer i dig og til tider på niveauer, hvor dette ikke kan mærkes fysisk. Man kan opleve varme, snurren, prikken, maveknurren, afslapning, ro, behov for at græde eller at man falder i søvn. Andre ser farver eller billeder. Alt er sikkert og trygt. Healing har ingen bivirkninger.

Vær opmærksom på at der nogle gange ikke er en umiddelbar virkning. Forandringer kan ske efter et par timer eller dage. Alle oplevelser er individuelle og for nogle kræves der flere behandlinger. Forandringerne kan både være fysiske, mentale eller følelsesmæssige.

Efter en behandling

Efter en behandling kan der opleves en udrensningsfase, hvor dine symptomer blusser yderligere op eller bliver værre. Dette skyldes som regel at der bliver åbnet op for dine ubalancer (mentalt, følelsesmæssigt og kropsligt) som har ligget i det “skjulte” og som nu endelig kommer til overfladen for at blive anerkendt og set. Hertil er det vigtigt at give dig selv ro, evt. meditere, rumme eventuelle ubehageligheder og trække vejret i det, huske at drikke vand og give plads til hvad end der kommer frem.

Du er velkommen til at skrive en mail til mig efter behandlingen mht. hvordan det er gået samt dine oplevelser efterfølgende.

En Reiki Healing kan hjælpe til at forløse eller åbne op for mentale, følelsesmæssige og kropslige blokeringer som har sat sig fast. Eksempelvis hjælpe ved tankemylder, angst, stress og mindske fysiske smerter.

Bemærk at Reiki Healing er ikke en erstatning for lægekonsultationer, medicin eller terapi men understøtter blot dette.

Priser

45 min: 650,- kr. (inkl. indledende samtale og healing)

Alle priser er inkl. moms

Book tid til en behandling

– Telefon 93 90 12 22
– Email info@sunditiv.dk

  Praktisk info

– Behandlingen gennemføres fysisk i klinikken
– Betaling sker senest på dagen
– Afbud skal ske senest 48 timer før aftalte session
– Tilbydes både på dansk og engelsk
– Ved eventuelt udeblivelse opkræves gebyr på 100 kr. grundet tidsreservation

Betaling

– Kontant betaling